• 040 660 72 72
  • Palvelemme 24h tarvittaessa
  • Maksaa voit myös mobilepayllä
  • Vienti ja Nouto tarvittaessa
  • Vastaamme Whatsappissä
  • 040 660 72 72
  • Palvelemme 24h tarvittaessa
  • Maksaa voit myös mobilepayllä
  • Vienti ja Nouto tarvittaessa
  • Vastaamme Whatsappissä

Tietoja Tiimistä

Aloitimme 2021 alussa toimintamme. Vuokraammeja sekä myymme sähköpyöriä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille. Huollamme myös pyörät täällä meillä. Järjestämme safareita kanta-häme uusimaa alueilla.

Jarno Jääskeläinen

Jarno on R4U Ebikes oy.n sosiaalinen ja luova johtaja. Tule reippaasti jutulle jos näet minut jossain ulkosalla ja Tervetuloa nauttimaan sähköpyöräilyn aidosta ilosta.

R4U EBIKESIN mainosvideo fatbike.

Tule kokeilemaan sähköfatbiken ilo jo tänään.

Tarinamme...

Sain idean yrityksen perustamiseen oman harrastuksen ja nykyisen päivätyön myötä. Itselle tämä ei ole vain työ ja harrastus vaan jotain jota haluan tehdä intohimolla. Tavoitteena myös kehittää Hyvinkään ja lähialueiden maastopyöräily mahdollisuuksia kaiken ikäisille. Kuten sanonta kuuluu Rakkaudesta lajiin ja sen tuomaan vapauden tunteeseen sekä luonnossa liikkumisen vaivattomuus kaikki huomioon ottaen.

Tästä minun Tunturi E-max jumissa 2019 Joulukuussa Järvenpäässä.

Sähköfatbike harrastuksena

Sähköfatbikellä pyöräily on loistava harrastus. Se tarjoaa uskomattoman laajat mahdollisuudet pyöräilyyn, sillä sillä ei ole väliä poljetko metsässä polkuja pitkin, suolla, lumihangessa tai vaikka ihan vaan asfaltilla työmatkaa. Fatbike sopii leveän renkaan ansiosta näihin kaikkiin vaihtoehtoihin täydellisesti ja kun mukaan liittyy vielä sähkömoottorin tuoman avustuksen, niin meno ei hyydy jyrkemmässäkään mäessä oltiin sitten kaupungissa tai metsässä.

Sähköfatbiken suurimpia hyötyjä verrattuna normaaliin sähköpyörään on nimenomaan leveä fatbike rengas, joka takaa tasaisen menon niin maastossa kuin asfaltilla. Sähköfatbike on myös loistava valinta silloin kun sinulla on kertynyt hieman enemmän massaa ja haluat aloittaa aerobisen kuntoilun. Matalapaineinen rengas antaa joustoa pyörään ja sähköfatbike avustaa jyrkissä mäissä ja raskaammassakin maastossa. Näin jaksat tehdä pitkän ja matalasykkeisen suorituksen, joka parantaa aerobista kuntoasi.

Sähköfatbike sopii loistavasti harrastukseksi esimerkiksi kalastuksen tai metsästyksen kaveriksi. Sillä voit suorittaa pitkät siirtymiset tehokkaasti ja vaivatta myös hankalammassa maastossa, mihin olet joutunut aiemmin käyttämään lukuisia kävelytunteja. Talvella esimerkiksi voit vetää perässäsi ahkiota tai fatbike peräkärryä.

Sähköfatbike työmatkaliikenteessä

Sähköfatbike on täydellinen kulkuneuvo työmatkaliikenteeseen, oli asuinpaikkasi sitten Helsinki tai Hyvinkää. Sähköfatti soveltuu nimittäin täydellisesti niin ruuhkaisille Hyvinkään asfalttibaanoille kuin Hyvinkään maastolenkkeihinkin. Ei ole merkitystä onko työmatkasi vaikka Hyvinkäällä 2km vai 20km, sähköfatbikellä se sujahtaa kuin huomaamatta. Jos aamulla laiskottaa, sähköavustus kannattaa pitää päällä ja polkea verkkaisesti töihin, liikoja hikoilematta.

Mutta kun iltapäivällä olet virtaa täynnä, voi sähköavustuksen napata pois päältä ja polkaista kotiin vähän pidempää metsäreittiä pitkin. Jos kunto kumminkin yllättäen loppuukin, voi sähköavustuksen kytkeä takaisin päälle ja loppumatka menee rauhallisesti polkien.

Sähköfatbiket ja sähköpyörät suoraan varastolta/tehtaalta

Ready 4 you Ebikes on sähköpyöriin erikoistunut liike Hyvinkäällä. Me myymme ja vuokraamme laadukkaita sähköfättejä ja muita sähköpyöriä sekä tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelun koko pyörän elinkaaren ajan. Pyrimme auttamaan sähköfatbiken ja sähköpyörän valinnassa mahdollisuuksien mukaan ja meiltä pystyt varata ilmaisen koeajon useimmista myynnissä olevista pyöristämme. Emme myöskään halua, että asiakas jää yksin ostamansa sähköpyöränpyörän kanssa, vaan tarjoamme myös sähköfatbiken sekä sähkömaastopyörien huollot ja varaosapalvelun sekä iskareiden huolto ja muutostyöt.

Me toimitamme pyörät aina valmiiksi kasattuna, testattuna ja säädettynä. Tällä varmistamme, että sähköfatbike tai sähköpyörä on varmasti toimiva, kun se saapuu asiakkaalle ja asiakas pääsee suoraan ajamaan ostamallaan sähköpyörällä. Älä siis epäröi, vaan ota meihin rohkeasti yhteyttä, soita meille tai lähetä vaikka viesti.

Tällä hetkellä tuomme maahan mm. Tsekkiläisiä Leader Fox sähköpyöriä ja sähköfatbikejä.

Koko Leader Fox sähköpyörä mallisto löytyy täältä-> https://e-shop.leaderfox.com/

Meille on kaikkein tärkeintä toimivat sähköfatbiket sekä sähköpyörät ja asiakastyytyväisyys! Varaa siis koeajo, tule ja koe mitä mahdollisuuksia laadukas sähköfatbike tuo harrastuksena tai vaikka työmatkaliikuntana!